separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
  Divers Util Service S.R.L.
S.C. Divers Util Service S.R.L.
Pitesti, DN65B KM4+850M INTRARE A1, 117140, judetul Arges, Romania
Distribuim sanatate pentru echipamente de productie


Alte produse:

Sisteme ungere

Sisteme automate de ungere cu orice tip de vaselina;
Aparate manuale de ungere(tecalemite) actionate cu o singura mana sau cu doua maini.

Senzori EVIKON

Diversi senzori folositi pentru a masura si/sau detecta diferiti parametrii ce tin de temperatura, presiune, nivel, umiditate sau diverse gaze.
In ultima perioada Evikon a dezvoltat o serie de senzori ce incorporeaza noi tehnologii ce asigura transmiterea datelor citite prin wireless catre un ecran sau catre un receptor conectat la calculator.

Roti de lant

Uzarea lanturilor implica, dese ori, si uzarea rotilor de lant. Doar schimbarea lantului poate avea repercusiuni majore asupra duratei de viata a lantului nou, de aceea se recomanda si inlocuirea rotilor de lant. Acestea pot fi comandate prelucrate sau nu la interior si pot fi din otel turnat sau prelucrate.

Roti de curele

Durata de viata a rotilor de curea este mare, in general, dar uzura lor are repercusiuni imdiate asupra duratei de viata a curelor. Toata gama de asemea roti pot fi comandate prelucrate sau nu la interior.

Cuplaje mecanice 

Transmirea puterii se poate face printr-un cuplaj mecanic. Tipurile de astfel de cuplaje sunt diversificate, cele mai uzuale fiind cele compuse din 2 semicuple metalice si un element elastic. Elementul elastic este cel de uzura, putand fiind comandat separat.

Scule si dispozitive SKF                                                    

Luand in considerare ciclul de viata al unui rulment, sculele si dispozitivele SKF se categorisesc in functie problema pe care o pot rezolva:
- Montarea si (re) lubrifierea unui rulment
- Aliniere
- Monitorizarea conditiei rulmentului
- Demontare - Inlocuire

Furtunuri


Distribuim o gama larga de furtunuri pentru transport fluide sau gaze. In principal fiecare furtun poate fi de absorbtie sau de refulare. Cel de absorbtie are in plus o spirala metalica pentru a face fata fortelor de absorbtie.