separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
  Divers Util Service S.R.L.
S.C. Divers Util Service S.R.L.
Pitesti, DN65B KM4+850M INTRARE A1, 117140, judetul Arges, Romania
Distribuim sanatate pentru echipamente de productie


Despre Henkel Tehnologii si Loctite


Loctite -- parte din Grupul Henkel din 1997 – este o companie multinationala de produse chimice, orientata catre piata, care furnizeaza adezivi pentru inginerie industriala, etansanti, si acoperiri de suprafata, direct catre OEM si printr-o retea de distribuitori. Pentru a fi mai aproape de clienti, Henkel a infiintat divizia Henkel Tehnologii asigurand competenta tehnologica necesara dintr-o singura sursa, consolidand, in felul acesta, toate sistemele industriale si serviciile aferente acestor activitati, intr-o oferta unitara pe piata.Divizia Henkel Tehnologii este prezenta in intreaga lume, in trei domenii distincte:

  • Adezivi Loctite pentru inginerie industriala  
  • Adezivi Industriali & Etansanti    
  • Tehnologii de tratare a suprafetelor

Produsele Loctite® sunt folosite in diverse domenii, cum sunt: electronica, constructii de automobile, industria aeronavala, constructii de masini si aparatura medicala, precum si diverse domenii din industrie, in general.Gama de produse include solutii pentru productie industriala, intretinere industriala precum si solutii pentru intretinerea & repararea masinii. 

In plus oferta Loctite® include lubrifianti, agenti de demulare, curatitori si alte produse speciale utilizate pentru asamblarea de componentelor mecanice. O linie completa de echipamente standard, incluzand sisteme automate si manuale de aplicare si intarire, este la dispozitia clientior; putem proiecta, construi si integra echipamente specifice pentru anumite aplicatii procesuale.

Alaturi de produsele Loctite, Henkel este prezent pe piata si cu marca Teroson, destinata in special solutiilor de intretinere si reparare a masinii.

Pentru fise tehnice sau informatii suplimantare puteti vizita:  www.loctite.ro


Contact:

Henkel Romania S.R.L.
Business Unit Loctite

Str. Ionita Vornicu nr. 1-7
RO-71414 Bucuresti 2

Phone: +40-21-203 26 18
Fax:     +40-21-203 26 01