separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
  Divers Util Service S.R.L.
S.C. Divers Util Service S.R.L.
Pitesti, DN65B KM4+850M INTRARE A1, 117140, judetul Arges, Romania
Distribuim sanatate pentru echipamente de productie


Divers Util Service SRLCompanie infiintata la sfarsitul anului 2002. In 2004 a inceput colaborarea cu SKF, in 2006 cu Henkel Romania (Loctite) si pana in prezent si-a largit gama de produse distribuite cu brand-uri precum: Optibelt, Rubena, Power Belt, URB, Fagumit, Wicke, Birkosit, Alwayse.


In prezent compania are 10 angajati (media de varsta este 29 de ani) si acopera in principal zonele Arges, Valcea,Dolj si Bucuresti, existand si posibilitatea de a livra prin curierat oriunde in tara si strainatate.


Evolutia indicatorilor financiari: cifra de afaceri, nr de angajati, valoare stoc demonstreaza evolutia dinamica a acestei firme dornica sa-si atinga scopul: sa devina cel mai de incredere partener - furnizor de solutii de lagaruire si componente de cea mai buna calitate.


Bazandu-ne pe capacitatea de productie a furnizorilor, pe stocul propriu in continua crestere (realizat in concordanta cu nevoile clientilor) si pe cunostintele personalului nostru, putem afirma ca suntem dornici a satisface cele mai diverse si exigente nevoi ale partenerilor nostri intr-un timp foarte scurt.

Echipa Divers Util Service