separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
  Divers Util Service S.R.L.
S.C. Divers Util Service S.R.L.
Pitesti, DN65B KM4+850M INTRARE A1, 117140, judetul Arges, Romania
Distribuim sanatate pentru echipamente de productie


Wicke GmbH GERMANIA - producator de roti si rotile industriale


 

 

Wicke GmbH este un producator de roti si rotile industriale din Germania, infiintat in anul 1866, cu o lunga istorie si experienta in domeniul rotilor si rolelor industriale. Fabrica este situată în zona industrială Ruhr, fiind cea mai industrializată zonă a Germaniei şi totodată a Europei.


Calitatea superioară a produselor Wicke se urmăreşte începând de la proiectarea acestoara, selectarea şi controlul materiilor prime folosite, a procesului tehnologic şi a utilajelelor de producţie, a personalului calificat şi specilizat cu experienţă în domeniu, ambalare, depozitare şi logistică, neexistând compromisuri la acest capitol.


Controlul calităţii este implementat în întregul proces de producţieastfel incat produsele Wicke sunt testate conform standardelor DIN, EN şi ISO şi nu în ultimul rând conform standardelor Wicke


Roţile şi Rolele Wicke sunt exploatate în diferite condiţii climaterice cum ar fi: căldură, îngheţ, umiditate ridicată, mediu coroziv, etc.. precum şi pe diferite suprafeţe de rulare: podele laminate, podele vopsite, asfalt, beton, suprafeţe cu diferiţi agenţi chimici sau diferite deşeuri agresive chimic sau fizic.


Date contact:

 

Denumire importator si depozit central:

ROLCENTER SRL


Adresa WEB: www.rolcenter.ro


Nr. Telefon: 0359-458.058


Nr. Mobil: 0728-298.690