separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
separator
  Divers Util Service S.R.L.
S.C. Divers Util Service S.R.L.
Pitesti, DN65B KM4+850M INTRARE A1, 117140, judetul Arges, Romania
Distribuim sanatate pentru echipamente de productie


NACHI

Compania NACHI a fost fondată pentru a produce unelte in oraşul TOYAMA în luna Decembrie 1928, pornind de la filosofia fondatorului Kohki Imura care preciza faptul că ‘’Abilitatea de a produce maşini unelte este fundamentală pentru industria din Japonia’’. Zece ani mai târziu, Nachi a infiinţat oţelaria proprie şi a stabilit un sistem de producţie intergrat acoperind întregul proces de fabricaţie de la materiale până la produsele finale. Apoi firma şi-a extins producţia în domeniul uneltelor si rulmenţilor bazându-se pe calitatea materialelor proprii. Nici o altă companie în lume nu este atât de implicată în producţia echipamentelor industriale cum ar fi unelte, roboţi, rulmenti, echipamente hidraulice si materiale.

Producator de rulmenti din Japonia recunoscut pentru faptul ca rulmentii pe care ii vinde in piata ‘’after-market’’, prin distribuitor, sunt produsi exclusiv in Japonia. Orice rulment este marcat si rulmentii medii si mari sunt poansonati cu marca si tara de origine: Japonia. Este unul din liderii mondiali privind calitatea si performantele la rulmentii oscilanti cu role butoi (gama 22000) si rulmentii de precizie.

NACHI este un lider în rulmenţii oscilanţi cu role, la această gama de rulmenţi având cea mai ridicată valoare de sarcină dinamică de pe piaţă datorită consrtucţiei interioare optimizate şi a dimensiunilor mărite ale rolelor.

De exemplu la această gamă de rulmenţi (22xxx), vă prezentăm în graficul alaturat o analiză comparativă între rulmentul 22218 marca NACHI şi rulmentul 22218 fabricat de mai mulţi producători din gama STANDARD şi PREMIUM , din care rezultă că faptul că sarcina dinamică la rulmentul Nachi este mai mare decât la ceil alţi producători.

 Nachi Europe GmbH
Bischofstrasse 99
D-47809 Krefeld

Phone: +49-2151-65046-0
Fax: +49-2151-65046-90
Email: nachi@nachi.de

http://www.nachi.de/